värmebaronen

Nap
házikó
bild-vedpaket-o-solfangare

Faelgázosító kazánok

Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer, mely kombinálható más fűtési megoldásokkal, mint a napkollektor, pellet kazánok vagy a hőszivattyús fűtés. Ezáltal környezetbarát módon fűtheti otthonát!
Egy jó választás a jövőre!
Könnyű hozzáférés, gyors, biztonságos és tiszta.
A Värmebaronen faelgázosító kazánok magas minőségben készültek, alaposan tesztelt anyagok segítségével biztosítják hosszú élettartamát. A kerámia tűztér lehetővé teszi az előírt hőmérsékletet a környezetbarát égéshez.
Tökéletes működés minimális karbantartás mellett!

vedolux lambda

A legjobb választás Önnek és otthonának!
Ha egy jó kazán mellé egy jó minőségű meleg víz tartályt választ, akkor még többet spórolhat. Ezért lett kifejlesztve több Vedolux típus hatékonyságuktól függően. Így megkönnyítve a választást Önnek és otthonának 35 kW-tól egészen a 65 kW-ig!

vedolux

Pelletkazánok

Pellmax UB/VX/CU – Egy trió minden otthon tulajdonosnak!
Mindhárom kazán új égéstérrel rendelkezik, fejlett, széles körben dicsért, hatékony, kevés karbantartást igénylő fatüzelésű kazán.
A Pellmax széria Svédországban készült.

PELLMAX UB – RUGALMAS PELLETEK

Az UB modell egy hőforrás, mely tökéletesen  működik együtt napkollektorokkal és hőszivattyúkkal. A Pellmax UB tökéletes kiegészítője a hőszivattyúknak is. A Pellmax UB hőt tud szállítani mialatt kint hideg az idő. Ez az, amikor a pellet olcsóbb.
Kiegészít minden fűtési rendszert!
Bármilyen fajta fűtése is van, a Pellmax UB pellet készülék tökéletesen ki fogja egészíteni. Minden amire szüksége van, egy vizes bázisú melegítőrendszer és valamilyen bol/akkumulátor tartály.

PELLMAX VX/kompakt – ALACSONY MENNYEZET ESETÉN

A Pellmax VX szilárd kompakt pellet kazán, mely használható hagyományos irányító rendszer mechanikus termosztáttal.

PELLMAX CU – IGÉNYES FELHASZNÁLÓKNAK

Választékunk csúcs pellet kazánja. A CU modell digitális kijelzővel és erős rézzel bélelt vízmelegítővel van ellátva a maximális hatékonyságért és a kényelemért.
A Pellmax CU minden funkciója valódi pénzmegtakarító! Fűtési külső hőmérséklet kompenzációval. Melegbízből bőségesen. Maximális takarékoskodás!
A külső hőmérséklet kompenzáció, valamint a pellet égető intelligens vezérlése megtakarítja a pénzét, mialatt maximális komfortérzetet biztosít Önnek !

Viking Bio pelletégető

Elégedett vásárlók ezrei!
Az elmúlt években a Viking Bio a pellet égetők között könnyen piacvezetővé tudott válni Svédországban. Az égető minden nagyobb nagykereskedő által eladásra került.

JELLEMZŐK: Kiváló ár/érték arány  Kényelem  Környezet  Alaposan tesztelt  Megbízhatóság  Alacsony karbantartási igény  Alkalmazkodó képesség  Biztonság
Magyarországon és Svédországban képzett szakembereink állnak rendelkezésére!

Viking Bio 200

Érintőkijelzős Viking Bio 200

A Viking Bio egy modern égető, amely időt is és pénzt egyaránt megtakarít Önnek! Vonzó megjelenésű és könnyű a használata. Alaposan átgondolt megoldások teszik a nyilvánvaló választássá akkor, amikor Ön a legjobb pellet égetőt szeretné!

Viking Bio 20

Több tízezer eladás Svédországban, Németországban, Franciaországban és egyéb más országokban.
A Viking Bio a svédországi Technikai Kutató Intézet által tesztelt és megfelel az összes biztonsági és környezetvédelmi követelményeknek. Ez a P-jelzés. Az égető szintén tesztelve az EN 15270 által, mely egy EU szabvány szigorú követelményekkel.

Névtelen

Viking Bio 35

Végre megérkezett a Viking Bio 35 a nagyobb ingatlanok és házak számára! Ez az égető a klasszikus Viking Bio 20 továbbfejlesztett változata.

Óriási ingatlanokhoz, farmokhoz és nagy házakhoz

A Viking Bio 35-nek köszönhetően ma már a nagyobb ingatlan tulajdonosok egyszerűen és hatékonyan is tudnak fűteni a pelletekkel.

K2 Plus napkollektor

Hatékony, robusztus és ugyanakkor kis súlyú napkollektorok, melyek alkalmasak házak és nagy ingatlanok melegvíz szükségletének kielégítéséhez. A panelek teljes egészében Svédországban készülnek svéd irányítás alatt, szigorúan ellenőrzött körülmények között. Az így megvalósult teljes gyártási folyamat garancia a maximális minőségre.
Optimális megoldás, amikor a napkollektorokat kombinálják más hőforrásokkal, mint például geotermikus energia, pellet- faelgázosító kazán, némely esetben elektromos fűtés segítségével megvalósított meleg víz előállítás.
K2 Plus napkollektor
K2 Plus - síkpanel technológiával

K2 Plus termék előnyei

— Magas hatékonyság – jó hozam
— Öregedés gátló anyagok a napkollektorban és telepíthető alkatrészek
— Alkalmas minden tetőtípushoz. Vízszintesen és függőlegesen is telepíthető
— A tetőszerkezetbe könnyen beépíthető és könnyen szigetelhető
— Gyors, könnyű telepítés plug-in csatlakozókkal
— Szerelősínek tartják helyben a napelemet
— A plug-in csatlakozókhoz szükséges néhány eszköz
— Különféle kazánokhoz alkalmazható
— Nem érzékeny ferde tető esetében. A napkollektor és csatlakozások  rugalmasak
— Beépített – elosztó csövekben – minimális szigetelési munkával a tetőre telepíthető
— A napkollektorok egymáshoz csatlakoztatása speciális flexibilis csövekkel történik. Ez a csatlakozási módszer lehetővé teszi  nagy számú napkollektor összekapcsolását.
— Az összekapcsolási alapelv kiválóan alkalmazható az óriási  napkollektor rendszerhez
— Kis súly – könnyű kezelhetőség

A termékek forgalmazója:

WELDMINKER Kft.
HU-8100 Várpalota Péti út 73/b.
www.weldminker.hu   www.weldminker.eu