fejlec-1920x220
Weldminker Művek Zrt - fehér
Weldminker Kft. - fehér
Weldproduct Kft. - fehér
webre álló - fehér alap
Galambos BmbH - fehér
A WELDMINKER CSOPORTOT alkotó, 160 főt foglalkoztató cégek fokozatosan váltak meghatározó magyarországi és nemzetközi szereplőjévé a fém- és fémfeldolgozó  iparnak. A piaci viszonyok és a gazdasági érdekek eredményeként Németországban és Magyarországon dinamikusan fejlődő gyárakkal és vállalatokkal rendelkezünk. Társaságunk a nemzetközi piacon működő, főként német, osztrák, svéd és dél-afrikai cégeket is partnerei között tudhat.
A nemzetközi környezetvédelmi és munkavédelmi követelményekhez alkalmazkodva, termékeinknek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások minőségének folyamatos fejlesztésével bővítjük piacunkat, növeljük versenyképességünket.
Fejlesztéseink, beruházásaink a munkahelyteremtés, szakemberképzés mellett a termékek és gyártási rendszerek minőségének javítását szolgálják. Üzemeink, gyártócsarnokaink felszereltségüknél  fogva  alkalmasak a piaci igények kielégítésére.
MSz EN ISO 9001:2008, DIN EN ISO 1090-2, EXC-2 minősítésekkel, valamint DIN EN 3834-2 szabvány szerinti tanúsításokkal rendelkezünk.
Az eltelt időszakban a vállalatcsoport dinamikus fejlődésnek indult, így jelentős beruházásokat, fejlesztéseket tudunk megvalósítani. Jelenleg is engedélyeztetés alatt van az egyik meglévő magyarországi telephelyünk üzemcsarnokának bővítése. A berendezések tervezéséhez és a gyártáshoz saját gyártóbázissal – összetett műszaki feladatok megvalósítására is alkalmas felkészültséggel és tudással rendelkező szakemberekkel, megfelelő szerviz háttérrel, jól felszerelt üzemcsarnokokkal rendelkezünk.
Alapelveink a minőség, a megbízhatóság és a szakértelem. Szakembereink több éves hazai és külföldi társaságoknál szerzett tapasztalatokra építve, ezek szellemiségére és módszereire alapozottan komplex engineering – beleértve a tervezést, szaktanácsadást, gyártásirányítást, gyártást, a  beüzemelést és a karbantartást  –  tevékenység ellátására képesek.
Több egyetemmel vagyunk kapcsolatban, velük együttműködve elsősorban saját termékek tervezésére és gyártására szakosodva igyekszünk az elérhető legjobb egyedi kínálatot nyújtani hazai és külföldi partnereink számára.
Célunk, hogy folyamatos innovációval az elérhető legjobb megoldásokat kínáljuk és rugalmasan, minőségi színvonalon tegyünk eleget a megrendelői igényeknek.

• Fém- és fémszerkezetek gyártása, tervezése
Bányagépek és alkatrészeinek tervezése és gyártása
Hidraulika munkahengerek tervezése és gyártása, javítása
Mezőgazdasági gépek és alkatrészek tervezése és gyártása
Gépszerkezetek gyártása
Tartószerkezetek gyártása
Vasúti járművek és alkatrészek gyártása
Tartályok és készülékek gyártása
• Betonacél feldolgozás – vágás, hajlítás, hegesztés
• Betonelem gyártás
• Gépek és berendezések nagykereskedelme
• Munkaerő kölcsönzés- és közvetítés
• Szakemberképzés

hátoldal